Museum & product, Museumwinkel
comments 2

Samen kleuren. Goed idee voor de museumwinkel!

Sukha in de Haarlemmerstraat

Tussen de regen en de zon in liep ik deze zomervakantie door de Haarlemmerstraat in Amsterdam. In deze van-alles-wat winkelstraat zijn een aantal winkels waar ik met plezier altijd even naar binnen loop. Een van die winkels is Sukha. Sukha verkoopt duurzame producten. En ja, … bij Sukha word je vaak verrast door nieuwe concepten.

Enorme kleurplaat voor iedereen

Dit keer lag er een enorme kleurplaat van bijna 2 meter in de etalage. De kleurplaat met een vrolijke illustratie is bedoeld voor gezamenlijk gebruik. De picknickbank en kleurpotloden nodigden iedereen uit even te gaan zitten en mee te kleuren aan deze collectieve kleurplaat.

Kleurplaat in de etalage Sukha.

Kleurplaat in de etalage van Sukha.

Kleurpotloden en mooi papier

De kleurplaat is van mooi zacht milieuvriendelijk papier. De kleurtafel is in de lichte, zonnige etalage gezet en mooi gedecoreerd. Er hangen grote potloden boven de kleurtafel ter versiering. Er liggen potloden op de tafel en er staat een mooie mand waar de kleurplaat in kleinere versies te koop is.

Samen kleuren.

Samen kleuren.

Kleurplaten en ansichtkaarten

De kleurplaat is in verschillende formaten te koop. Zo kun je een kleurplaat van bijna 1 meter kopen voor € 7,95. Maar verschillende details uit de vrolijke illustratie zijn ook als wenskaarten of notitieboekjes te koop.

Samen kleuren. Goed idee voor de museumwinkel

Samen kleuren. Goed idee voor de museumwinkel.

Collectief kleuren aan een museumstuk

Het kleuren van een grote kleurplaat is een mooi idee voor de museumwinkel. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassen bezoekers van het museum. Na het bezoek aan het museum kun je nog even rustig kleuren aan een kleurplaat met een afbeelding van een schilderij. Uiteraard ook te koop in de museumwinkel, samen met afgeleide producten zoals kleinere kleurplaten en ansichtkaarten.

Pssst! Eerder schreef ik ook over collectief borduren.

www.sukha-amsterdam.nl

Sukha Amsterdam, Haarlemmerstraat 110, Amsterdam

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.