Museumwinkel, Tips & Boeken
comments 2

Fotograferen met Shoot!

Leer fotograferen met Shoot!

Leren fotograferen met het boek Shoot!

Steeds vaker fotograferen we voor de promotie van onze winkel of webshop. Een professionele fotograaf inhuren, is niet altijd mogelijk. Dus … dan maar zelf! Maar hoe maak je een goede foto?

De foto’s die wij zelf maken (ook die van mij) zien er niet altijd heel professioneel uit. Toch moeten we in de haast vaak verder. En gebruiken we de foto’s die wij zelf maken voor een afbeelding bij een artikel op de website, nieuwsbrief of bij een product in de webshop.

Deze week stuitte ik op het boek Shoot! Fotograferen met je hart. Het is een boek over fotografie voor de ‘iets meer dan de beginner’. Het boek leest vlot en is handig ingedeeld. Heb je geen tijd of heb je al meer kennis van fotograferen? Dan zoek je alleen het hoofdstuk op dat je nodig hebt voor extra ondersteuning bij je fotografie.

De vormgeving is misschien wat zoet (roze met een gele band). Maar het is zeker een boek dat je op je bureau legt en even naslaat voor de juiste instructies op het moment dat je snel een foto moet maken.

Shoot! Fotograferen met je hart is geschreven door Anki van Wijnen van blog Zilverblauw.nl en uitgegeven door uitgeverij Snor.

De prijs van het boek is € 19,95. Het boek is ook een leuk geschenk voor een nichtje dat graag fotografeert.

 

Filed under: Museumwinkel, Tips & Boeken

by

Welke ervaringen heeft een consument en hoe kunnen deze worden toegepast in het museum? Ellen is cultureel-ondernemer en signaleert en combineert trends uit de retail met kennis en ervaring uit de museumwereld.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.