Cultuur & Retail, Museumwinkel
Leave a comment

Bonnefantenmuseum opent webshop

Bonnefantenmuseum.

Het Bonnefantenmuseum in Maastricht heeft op 1 december haar webshop geopend met een limited edition van Navid Nuur. De webshop biedt een groot assortiment kunst- en architectuurboeken.

Het Bonnefantenmuseum ziet de webshop niet alleen als een extra verkoopkanaal. Het is ook een servicekanaal voor bezoekers van het museum die vooraf aan, tijdens of na afloop van hun bezoek zich oriënteren. Zo zijn er in de webshop 4 interessante boeken van Navid Nuur te koop, waaronder een limited edition boek van zijn tentoonstelling Lube Love in het Bonnefantenmuseum en het grappige kinderboek TADA!

Zakelijk directeur van het Bonnefantenmuseum Sandra Holtjer ondersteunt de voordelen van de webwinkel: “Cross-channel shopping is van deze tijd, online oriënteren en kopen in de winkel of andersom. Met deze webshop kunnen wij onze bezoekers optimaal bedienen. Wij bieden een tastbare herinnering aan het bezoek aan het Bonnefantenmuseum met onze eigen publicaties en in de toekomst met onze eigen productenlijn. Deze producten kunnen worden opgestuurd of afgehaald in het museum. Een mooi aandenken aan het bezoek”.

Museumwebshops.nl heeft de webshop gebouwd op basis van haar standaard Magento-webshop voor musea en culturele instellingen. In de webshop zitten diverse museum-specifieke extra’s zoals de Donatiemodule en de optie Afhalen in het museum. De webshop biedt levering aan in Nederland, België, Duitsland., Frankrijk, Engeland en USA. Er is keuze uit Nederlands en Engels als talen. Afrekenen kan met iDEAL en diverse buitenlandse betaalmethoden. Bezoek de webshop van het Bonnefantenmuseum.

 

Filed under: Cultuur & Retail, Museumwinkel

by

Welke ervaringen heeft een consument en hoe kunnen deze worden toegepast in het museum? Ellen is cultureel-ondernemer en signaleert en combineert trends uit de retail met kennis en ervaring uit de museumwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.