Cultuur & Retail, Museum & product
Leave a comment

Kunstkaartjesturen nu het kwaliteitskeurmerk

Kunstkaartjesturen nu het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten dragen. Dat is goed nieuws voor de webshops van Museumwebshops.nl. De voordelen van het Thuiswinkel Waarborg.

 

 

Kunstkaartjesturen.nl heeft het keurmerk voor Thuiswinkel Waarborg gekregen. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor de Nederlandse webwinkels. Om dit keurmerk te krijgen, moet de webshop aan allerlei criteria voldoen die te maken hebben met veilig bestellen en betalen, goede consumentenvoorlichting en een consumentvriendelijke opzet.

Kunstkaartjesturen is gebouwd door Museumwebshops op basis van onze standaard webshop. Magento e-commerce software (wereldwijd marktleider) vormt het hart. Musea hebben binnen de standaard alle opties om hun producten, beelden en verhalen op een aantrekkelijke manier te presenteren en te integreren met hun website, exposities en museumwinkel. Kunstkaartjesturen is een interessant verlengstuk voor e-commerce.

Thuiswinkelwaarborg voor Kunstkaartjesturen.nl

Thuiswinkelwaarborg voor Kunstkaartjesturen.nl

Voor Museumwebshops is de toekenning van het keurmerk een belangrijke stap voorwaarts. Onze klanten kunnen nu zelf ook met succes een ceretificaat aanvragen voor het belangrijkste consumentenwaarborg voor veilig online winkelen.

Kunstkaart van Van Gogh. www.kunstkaartjesturen.nl

Kunstkaart van Van Gogh. www.kunstkaartjesturen.nl

Filed under: Cultuur & Retail, Museum & product

by

Welke ervaringen heeft een consument en hoe kunnen deze worden toegepast in het museum? Ellen is cultureel-ondernemer en signaleert en combineert trends uit de retail met kennis en ervaring uit de museumwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.