Cultuur & Retail
Leave a comment

Ken je ‘m al, de museum winkeldag?

Ken je ’m al, de jaarlijkse Museumwinkeldag? Dit jaar op 8 april, en ik ben erbij. Na de inloop met koffie en de officiële opening blik ik terug op mijn favoriete momenten in het jaar, namelijk de keren dat ik naar de stad van de liefde ga (Paris Museum Retail Tour) om ideeën op te doen.

In een lekker tempo vertel ik over dé couture & culture-stad Parijs: welke trends heb ik daar gezien? En waar vind je de hipste museumwinkels? In de Franse hoofdstad deed ik als altijd volop inspiratie op: binnen het universele thema ‘Love’ bij Rodin, ‘Fun’ bij MAISON&OBJET en ‘France’ bij de vakbeurs Museum Connections.

Trendlezing op de museumwinkeldag. SOPHIA Enjoy Thinking @Maison&Objet.

Tijdens deze dag kun je onder meer een bezoek brengen aan de museumwinkel van Volkenkunde (een must-go!), zijn er verschillende presentaties van onder anderen Michael Wright (Glasgow Museums and Libraries), bezoek je allerlei stands – van Bekking & Blitz tot Zsiska – en kun je volop netwerken tijdens de lunch (= inbegrepen) en de koffie/borrelmomenten.

Waar? Museum Volkenkunde in Leiden. Kosten? € 48,50 excl. btw. Inschrijven kan nog tot vrijdag 5 april. Neem voor het volledige programma én om je in te schrijven contact op met organisator Frans Klein (frans.a.klein@gmail.com).

Filed under: Cultuur & Retail

by

Welke ervaringen heeft een consument en hoe kunnen deze worden toegepast in het museum? Ellen is cultureel-ondernemer en signaleert en combineert trends uit de retail met kennis en ervaring uit de museumwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.