Cultuur & Retail, Museum & product, Museumwinkel
comment 1

Grayson Perry met bijzondere producten in museumwinkel Bonnefanten

Grayson Perry Museumwinkel Bonnefanten

Grayson Perry is in Nederland weinig bekend, maar Perry behoort tot de bekendste, hedendaagse Britse kunstenaars. In 2003 won hij de prestigieuze Turner Prize. Van 26-02 t/m 05-06 is zijn tentoonstelling Hold Your Beliefs Lightly te zien in het Bonnefantenmuseum Maastricht.

Productpresentatie Grayson Perry

Voor de verkoop in de museumwinkel hebben wij twee verkoopeilanden ingericht. Bij binnenkomst in de winkel ligt (staat) SKETCHBOOKS centraal. Als je na het bezoek aan de tentoonstelling de winkel binnen loopt, vind je alle producten bij elkaar. Je kunt niet om Perry heen, en dat moet ook niet, want het is een prachtige tentoonstelling waar een collectie prachtige producten bij past.

Grayson Perry borden en mok

Bij de tentoonstelling hoort een mooie selectie boeken en bijzondere artikelen die te koop zijn in de museumwinkel en de webshop. Uniek is de uitgave SKETCHBOOKS, die speciaal voor deze tentoonstelling is samengesteld. Verder zijn er twee borden en een mok met daarin fragmenten van het werk A Map of Days, dat tot de vaste collectie van het Bonnefanten behoort.

Wie geen zin heeft een tas vol Grayson Perry mee naar huis te moeten nemen, kan terecht in de webshop en alles gemakkelijk thuis laten bezorgen. Voor deze gelegenheid hebben we ook de webshop volledig ingericht naar de beleving die bij Grayson Perry past.

slider-tentoonstelling-GP01

Filed under: Cultuur & Retail, Museum & product, Museumwinkel

by

Cultuur en retail groeien naar elkaar toe. Hoe kunnen beide sectoren daarvan profiteren? Daar houd ik mij mee bezig. Uit interesse en uit verbondenheid als mede-eigenaar van Museumwebshops en Kunstkaartjesturen.nl en als lid van het ShoppingTomorrow Expertnetwerk.

1 Comment

  1. Pingback: Bonnefantenmuseum opent museumwebshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.