Museum & product, Museumwinkel
Leave a comment

Een Nijntje met gehaakte kleertjes

nijntje handmade van just dutch.

just dutch brengt nijntje handmade

just dutch heeft voor de viering van de 60ste verjaardag van Nijntje een met de hand gehaakte Nijntje op de markt gebracht. Nijntje handmade is 25 cm groot en van 100% katoen. Het allerleukste aan de nijntje handmade zijn de gehaakte kleertjes die je los bij het beroemdste konijntje van Nederland kunt kopen. Er is de bekende rode jurk die Nijntje graag draagt, maar ook een koninginnenset met kroontje. Ik zelf ben helemaal weg van het rode mutsje. Door de toevoeging van de losse kleertjes kunnen kinderen straks de avonturen van Nijntje naspelen of zelf nieuwe verhalen bedenken.

nijntje handmade heeft een los te verkrijgen rood mutsje.

nijntje handmade heeft een los te verkrijgen rood mutsje.

just dutch

just dutch is in 2015 opgericht door Charlotte van Dijk en Carin Derks. Charlotte met ervaring uit de museumwereld en Carin in de babymarketing. Charlotte en ik kennen elkaar van de Reinwardt Academie in Amsterdam, de opleiding voor museologie in Amsterdam.

Waar kun je nijntje handmade kopen?

Ik vroeg haar naar hun ideeën over nijntje handmade. ‘We vinden de gehaakte Nijntjes heel goed passen in museumwinkels. Het is een exclusief en nieuw product dat heel goed past bij de exclusiviteit van een museumwinkel. Ze zijn al te koop in de museumwinkels van de grotere musea. Nijntje handmade is ook te koop bij diverse speelgoedwinkels en cadeauwinkels en natuurlijk via onze eigen webshop www.just-dutch.com.’

nijntje handmade in museumwinkel

nijntje handmade in museumwinkel.

Toekomst

Komen er nog Nijntje kleertjes bij? Charlotte: ‘Ja, we gaan de kledingkast van onze nijntje handmade steeds verder uitbreiden. Er zijn net twee nieuwe nijntjes handmade uitgebracht. Nijntje met een wit verpleegstersuniform en een met een stoere groene overall. Er zijn binnenkort dus al zeven verschillende nijntjes handmade te koop. We blijven deze lijn van producten uitbreiden, zodat je echt kan blijven spelen en sparen’.

Ook te koop in de webshop

De verkoopprijs van de nijntje handmade start bij € 20,95. De losse kledingsets kosten € 7,95. Alle producten zijn ook te koop in de webshop www.just-dutch.com. Voor inkoopprijzen maakt nijntje handmade aparte offertes. Geïnteresseerde musea kunnen hiervoor contact opnemen met Charlotte en Carin.

Nijntje handmade en haar kleertjes

25 cm, gehaakt van 100% katoen

www.just-dutch.com

Filed under: Museum & product, Museumwinkel

by

Welke ervaringen heeft een consument en hoe kunnen deze worden toegepast in het museum? Ellen is cultureel-ondernemer en signaleert en combineert trends uit de retail met kennis en ervaring uit de museumwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.