Museum & product, Museumwinkel
Leave a comment

#1 – Gespot op ACE! Exclusieve decoratieve hangers van keramiek

Wat een lieve hangers voor een paastak, kerstboom of gewoon voor het raam. Mijn trip naar de ACE-beurs in Harrogate leverde mij niet alleen heel veel kennis o,p maar ook een paar heel leuke ideeën voor producten. 

De keramieke hanger is vooral zo bijzonder, omdat deze verfijnde tekeningen van tulpen, narcissen of viooltjes hebben en het keramiek flinterdun is. En wat heel fijn is van deze ontwerpers: je kunt ook je eigen afbeelding als pentekening laten omzetten in een hanger. Samen met het lintje en de kraaltjes vormt het een beeldschoon ornamentje. Een prachtig souvenir voor een fijne herinnering aan het bezoek aan bijvoorbeeld jouw kasteel of tuin of als origineel cadeau voor jezelf of een ander.

De hangers zijn te bestellen of exclusief te laten maken. Zin in meer informatie? Bel of mail even naar mij en ik breng je in contact met deze twee leuke Nederlanders in Groot-Brittannië.

Super leuk voor kastelen!

De Cultural Enterprise Conference and Trade Show van ACE was dit jaar op 9 en 10 maart in Harrogate in de UK. ACE is de Association for Cultural Enterprises.

Filed under: Museum & product, Museumwinkel

by

Welke ervaringen heeft een consument en hoe kunnen deze worden toegepast in het museum? Ellen is cultureel-ondernemer en signaleert en combineert trends uit de retail met kennis en ervaring uit de museumwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.