Scandinavië Museum Retail Tour | zomer 2019

Hoog tijd voor een gloednieuwe tour: naar het noorden!

Minimalistisch, functioneel en licht – Scandinavisch design is hot! Hoog tijd om ons licht op te steken in het Noorden. Op donderdag 15 en vrijdag 16 augustus verkennen we de wereld van Scandinavisch design & museumretail tijdens onze gloednieuwe Scandinavian Museum Retail Tour. Ga je mee?

Tijdens de Tour bezoeken we interieur- en designland Formland en bezoeken we verschillende inspirerende adressen in de trendstad Kopenhagen. We maken kennis met experts, collega’s, ontwerpers en potentiële leveranciers.

Formland: dé beurs voor Scandinavisch interieur & design

Op het Deense schiereiland Jutland vindt tweemaal per jaar de beurs Formland plaats, al 35 jaar dé beurs voor Scandinavisch design. Bij Formland vind je nieuwe merken, producten en collecties en krijg je inzicht in lifestyle- en design- en stijltrends. Ontmoet exposanten, ontwerpers, experts en stylisten; doe inspiratie op en versterk je netwerk!

Hip & historisch: Kopenhagen

In Kopenhagen ontdekken we hoe hip en historisch naadloos in elkaar overlopen. We struinen door upcoming wijken en doen inspiratie op in mooie musea en fancy designwinkels. Natuurlijk gaan we ook in gesprek met onze collega’s van diverse museumshops in deze Europese trendstad – we kunnen veel leren van de fashion-forward Denen!

Kommer du? (Ga je mee?)

De Scandinavian Museum Retail Tour is er voor iedereen die van musea en museumwinkels houdt, zich wil laten inspireren en collega’s wil ontmoeten. Onze deelnemers herkennen zichzelf in een van de volgende profielen:

  • Je werkt voor een museumwinkel, bijvoorbeeld als inkoper, vm’er of manager en/of
  • Je ontwerpt of produceert bijzondere producten en/of
  • Je zoekt commerciële ondersteuning voor je culturele producties en/of
  • Je wilt je onderneming meer verbinden met kunst, cultuur en/of geschiedenis

Voorlopig programma (voorlopig)

Donderdag 15 augustus:

Vrijdag 16 augustus

Een volle dag waarin we verschillende adressen bezoeken; in de museumwinkels gaan we in gesprek met de managers vm’ers en/of inkopers. De voertalen zijn Engels en Nederlands. 

Kosten voor het programma, inclusief lokaal vervoer, entreegelden, koffie, 1 x lunch, 1 x diner en 1x Smorgasbrød: € 595 (ex btw).

Reis en verblijf regel je met Jan Vos van reisadviesbureau Vos Van Loon.

De reis

Samen vliegen we donderdag 15 augustus vroeg met KLM naar Jutland. Vanaf het vliegveld gaan we direct naar Formland. ’s Avonds reizen we met een minibus naar Kopenhagen. Op vrijdag 16 augustus hebben we een druk programma in de Deense hoofdstad. Aansluitend is er een directe terugvlucht mogelijk naar Amsterdam.

Zin om langer te blijven? Dat kan natuurlijk ook – je regelt het direct met Jan Vos van reisadviesbureau Vos Van Loon.

Aanmelden!

We gaan voor deze Deense trip uit van vijftien deelnemers. Laat vóór 17 mei weten dat je erbij bent en je bent verzekerd van een plek tijdens onze Scandinavian Museum Retail Tour!

Meld je nu aan of bel/mail ons voor meer informatie over de tour:

Ellen Groenveld, Cultuur & Retail mail | tel. +31 (0)6 – 16 96 95 56 
Anna Borsboom, Stylink mail | tel. +31 (0)6 – 45 74 29 50

Scandinavian Museum Retail Tour is een gezamenlijk initiatief van Ellen Groenveld (Cultuur & Retail) en Anna Borsboom (Stylink).